DrumBeat
Moderne drumles Apeldoorn
 

De drumdocenten 

Op zoek naar drumles in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Mijn naam is Len Harmsen, ik ben vanaf jongs af aan druk bezig met muziek.

Zo kreeg ik 2 jaar drumles van Han Neijenhuis (o.a. Etta James Experience), daarnaast volgde ik drumles bij o.a. Bauke Bakker (Her Majesty) en Arie den Boer (Metropool orkest). Later volgde ik de opleiding muziektherapie.


Inmiddels voel ik me thuis bij veel stijlen. Ik heb mogen spelen in de Muziekgieterij Maastricht, Hanzehof Zutphen, Luxor Live, DRU Cultuurfabriek Ulft. Momenteel speel ik in 3 bands. Ook houd ik me bezig met electronische drumpartijen. Dit doe ik o.a. voor mijn band ‘Marise’. Recent haalden we de finale van ‘Imagine Netherlands’. Het was voor het eerst dat een Gelderse act meedeed aan deze internationale wedstrijd. 


Een goede drummer onderscheidt zich door met de juiste feel te spelen en zijn eigen partij los te laten en in te spelen op wat muzikanten om hem heen doen. De mooiste momenten op het podium beleef je samen. Ik help je graag met je techniek, improvisatie en natuurlijk, veel nummers spelen! Want in mijn ogen blijft de praktijk de beste leerschool!

Ik zal als betrokken, enthousiaste docent samen met je opzoek gaan naar waar je ambities liggen en deze met je nastreven!Ik ben Paul van der Lubbe,  in 1976 begon ik met drummen, volgde drumlessen en in de jaren ’80 werd ik lid van Slagwerkgroep Flevoland. Hierbij deed ik podiumervaring op en speelde o.a. op radio/tv. Muziek zit in mijn familie. Ik zette mijn drumervaring al gauw in bij het lesgeven op popscholen aan drumleerlingen met verschillende leeftijden/niveaus.   


In 2018 verscheen mijn eerste solo-album ‘Lemons J'Adore’ waarop ik 9 van mijn nummers ten gehore breng. 

Daarnaast stond ik op podia als: de Gigant, Paradiso en Orpheus. Als drumdocent ben ik rustig maar gedreven. Ik laat je graag zien welke rol de drummer heeft binnen een band.


 

 Interesse?

Interesse in het volgen van drumles in Apeldoorn? Klik hier en meld je aan voor een proefles !